I helgen körde jag race week som höll på ifrån Torsdag till Söndag.
På Torsdagen var det träning och jag tyckte det gick bra.
På Fredagen var det träning och tidskval och jag blev tre på både träningen och tidskvalet vilket jag var nöjd med.
På Lördagen var det dags för första racet och jag startade trea. Jag höll tredje platsen i starten och kunde gå om både tvåan och ettan efter några varv. Jag låg i ledning i några varv men sen tappade jag en plats ner till andra plats som jag höll till det var två varv kvar då jag snurrade och tappade ner till en fjärde plats som jag höll in i mål.
Fast jag hade andra tid i racet så jag fick starta tvåa i andra racet.
Jag höll andra platsen tills det var några varv kvar då trean körde om mig i första kurvan. Jag höll tredje platsen in i mål.

Nu laddar vi inför SSK5 på Kinnekulle

//Emil