Igår körde jag ssk3 i Falkenberg.
På träningen var det torrt och jag hade fjärde snabbaste tid vilket jag var nöjd med för jag hade bara kört några pass på Fredagen på bana.
På tidskvalet fick jag andra bästa tid vilket resulterade i att jag fick starta tvåa i första racet.
Som sagt jag startade två:a i första racet men fick en dålig start och hamnade trea vilket var den platsen jag gick i mål på.
I andra racet startade jag femma för jag hade femte tid i första racet. Jag fick en ganska bra start men när jag skulle gå om en på insidan så tryckte han ut mig så jag kom ut femma. Efter några varv gick jag om honom och började ta ikapp på dom framför men när jag närmade mig dom så missade jag växeln två gånger om. Så han bakom kom ikapp och kunde gå om mig med ett varv kvar, så jag kom femma men hade snabbaste tiden i racet.

Nu laddar vi om för sprinten i Bengtsfors som är fredag den 17 juli

//Emil