Nu har jag kört min andra tävling med bil, och det gick jätte bra!smiley
Nu fick jag testa att köra i regn(Lördagen) och torrt(Söndagen)

På Lördagen så var det en träning, en tidskörning och ett race.
Jag var snabbast på träningen vilket var jätte roligt.
På tidskörningen gick det också ganska bra då jag blev trea vilket gjorde så att jag fick starta trea i första racet
Jag fick en bra start och höll min tredje plats ända till femte varvet då jag blev stressad och bromsade på mig. Men som tur var så kom jag ut på banan men på en elfte plats och då körde jag upp mig till en sjunde plats.

På Söndagen var det mest väntan för vi körde bara ett race och det var kl 13:20.
Men det var helt klart värt väntan för jag startade sexa och kände att jag inte hade någon press på mig.
Jag gjorde inte en jätte bra start men genom att jag körde på yttern genom hela första svängen så kom jag ut på en fjärde plats. Men efter några varv tog jag mig upp på en andra plats och senare en första plats. Så då var det bara att försvara första platsen in i mål! Och det gjorde jag så jag vann det andra racet!smiley

Så nu laddar vi inför nästa race på Falkenberg!smiley

//Emil